Word Vrijwilliger

In Thijsse’s Hof zijn helpende handen van vrijwilligers heel welkom, op dit moment voor het Scholenproject en de rondleiders.

 

 • Op dit moment is er weer hulp nodig om schoolklassen van groep 6, die -opgedeeld in groepjes van 3 tot 6 kinderen- in de Hof natuurontdekkingen komen doen, te begeleiden. Dit doen we 4 periodes in het jaar en u kunt zelf opgeven in een rooster wanneer u meedraait. U wordt goed ingewerkt  in het programma.
 • Bent u goed op de hoogte van de natuur dan zou u in aanmerking kunnen komen om rondleider van groepen (maximaal 10 tot 12 personen) te worden. Het gaat om rondleidingen op aanvraag of om de rondleiding op de eerste zondag van de maand. Daartoe verlangen wij dat u eerst via de IVN uw kennisopbouw hebt opgestart en ook wil uitbouwen. Zie onder Actueel, opleiding tot natuurgids

Naast de taak die u met plezier op u neemt, word u door bestuur uitgenodigd voor de gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst én voor deelname aan het jaarlijks Vrijwilligersuitje. Ook ontvangt u twee-jaarlijks via de email de Vrijwilligers Nieuwsbrief. En verder raakt u via deze wijze beter bekend en betrokken met het reilen en zeilen in de Hof.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Heeft u belangstelling? Vul dan onderstaand formulier in.