Word Vrijwilliger

In Thijsse’s Hof zijn helpende handen van vrijwilligers heel welkom. In het bomenplaatje ziet u dat we 5 'groepen' vrijwilligers hebben. We zoeken op dit moment voor het Scholenproject en de rondleiders, als ook voor aantal ondersteunende taken.

 

 • Op dit moment is er weer hulp nodig om schoolklassen van groep 6, die -opgedeeld in groepjes van 3 tot 6 kinderen- in de Hof natuurontdekkingen komen doen, te begeleiden. Dit doen we 4 periodes in het jaar en u kunt zelf opgeven in een rooster wanneer u meedraait. U wordt goed ingewerkt  in het programma.
 • Bent u goed op de hoogte van de natuur dan zou u in aanmerking kunnen komen om rondleider van groepen (maximaal 10 tot 12 personen) te worden. Het gaat om rondleidingen op aanvraag of om de rondleiding op de eerste zondag van de maand. Daartoe verlangen wij dat u eerst via de IVN /KNNV uw kennisopbouw hebt opgestart en ook wilt uitbouwen.
 • Wilt u bijdragen aan ondersteuning, dan zijn daar meerdere mogelijkheden denkbaar, zoals denkwerk of 'hands on' e.d. Dus bijv. een ondersteunend advies, een eigen initiatief of praktische hulp. Het vraagt overleg met bestuur waar u mogelijk uw toegevoegde waarde in wilt of kunt leggen voor de Hof.

Naast de taak die u met plezier op u neemt, wordt u door het bestuur uitgenodigd voor het bijwonen van de Nieuwjaarsbijeenkomst én voor deelname aan het jaarlijks Vrijwilligersuitje. Ook ontvangt u ca 3 keer per jaar via de email een Vrijwilligersnieuwsbrief. En verder raakt u via deze wijze beter bekend en betrokken met het reilen en zeilen in de Hof.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Heeft u belangstelling? Vul dan onderstaand formulier in.