Logo

THIJSSE'S HOF

Planten- en vogeltuin in het Bloemendaalsche Bosch

16 t/m 19 augustus Mad science in Thijsse

Te gek Mad Science zomerkamp bij Thijsse’s Hof

Mad Science organiseert al jaren zeer succesvolle zomerkampen en komt deze zomer voor het eerst met een te gek wetenschapsprogramma bij Thijsse’s Hof. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

Thijsse’s Hof is een prachtige heemtuin waar alle planten uit Kennemerland verzameld zijn, maar in de zomer dus ook een heerlijke locatie voor een week vol wetenschappelijk onderzoek! Gedurende 4 dagen van 09.00 tot 16.00 uur gaan kinderen van 7 t/m 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn.

Steengoed is in Thijsse’s Hof van 16 t/m 19 augustus.
NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van te voren bericht over.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar https://nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx

15-06-2021

Terug