Logo

THIJSSE'S HOF

Planten- en vogeltuin in het Bloemendaalsche Bosch

Rondleidingen

Gratis zondagsrondleidingen

Van 1 april tot 1 november worden er op iedere eerste zondag van de maand rondleidingen door Thijsse’s Hof gegeven. Gidsen van het IVN-Zuid-Kennemerland leiden groepjes bezoekers dan langs de diverse bezienswaardigheden. De rondleidingen beginnen om 14.00 uur. Verzamelpunt bij het informatiebord bij de ingang van de Hof. Aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis.


Het is niet toegestaan dat anderen dan de Stichting Thijsse’s Hof, zonder toestemming van de Stichting, in de Hof rondleidingen organiseren.

Rondleidingen op aanvraag

Groepsrondleiding

Groepsrondleidingen zijn het hele jaar door wel mogelijk na een van te voren gemaakte afspraak met de beheerder. De kosten bedragen per groep (tot 10 deelnemers) EUR 35,-. Wanneer u zich heeft aangemeld voor de rondleiding, en zich er veranderingen voordoen, bijvoorbeeld in de groepsgrootte, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Lezing in het lokaal

Mocht u een aparte of aansluitende lezing in ons instructielokaal willen van één van onze rondleiders, dan vragen we hiervoor een bedrag van EUR 100,-, exclusief de eventueel genoten consumpties thee/koffie.

Overigens bestaat er ook de mogelijkheid tot het afhuren van het lokaal: zie Verhuur lokaal.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraak kunt u hieronder de gegevens invullen, wij nemen contact met u op.